Poslovi na brodu – Princess Cruises

.

Naredni intervju za Princess Cruises je u JULU 2018.godine

Dobrodošli su svi kandidati iz jugoistočne Evrope koji ispunjavaju uslove i žele da rade na jednom od najprestižnijih kruzera na sveta.

 

Pozicije koje su otvorene za predstojeći intervju su:

 

RESTORAN 

 

Asst. Buffet St. i  Buffet Steward/ess – muškarci i devojke od 21.godine starosti, Srednje znanje engleskog jezika, iskustvo od minimum 6 meseci rada u kafiću, resotranu ili hotelu na poslovima konobara.

Junior Waiter/ess – Napredno znanje engleskog jezika, iskustvo od minimum 2 godine rada u restoranu ili hotelu na poslovima konobara.

Waitress (female only)– Napredno znanje engleskog jezika, iskustvo rada na brodu kao konobarica, minimum 4 godine rada na brodu, u restoranu ili hotelu sa internacionalnom hranom.

Aplicirajte ovde

BAR DEPARTMENT

 

Bar Steward – konobar u baru. Muškarci i devojke sa iskustvom rada u baru minimum 2 godine i naprednim znanjem engleskog jezika. 

Bar Utility – pomoćnik u baru, SAMO muškarci. Potrebno je srednje znanje engleskog jezika i iskustvo od 6 meseci rada u baru.

 

 RETAIL SHOP

 

Beauty Retail Shop – rad u parfimeriji i prodaji kozmetike i šminke. Potrebno je tečno znanje engleskog jezika i dobro iskustvo u prodaji. Zarada 900$ + commission.

Watch Specialist – rad u prodavnici satova na kruzeru. Potrebno je tečno znanje engleskog jezika i dobro iskustvo u prodaji i odlično poznavanje satova ili nakita. Zarada 1200$ + commission.

 

PHOTO DEPARTMENT

 

Photographer – Napredno znanje engleskog jezika, iskustvo rada kao fotograf (Events, Portrait, Studio) minimum 3 godine. 1200$ mesečno + commission

 

KUHINJA (GALLEY)

 

Pantry assistant – muškarci sa solidnim znanjem engleskog jezika i minimum 1 godinu iskustva rada kao kuvar ili u fast food-u. Pantry radi u hladnoj kuhinji na brodu – seckanje voća, povrća, sireva i sl. Mesečna zarada je 1170$.

Baker (pekar) – iskustvo rada u pekari minimum 3 godine. Znanje klasicnih internacionalnih peciva.  Solidno znanje engleskog jezika. Plata : 1620$ mesečno.

Demi Cook/Chef de Partie – profesionalni kuvari (muškarci i devojke) sa solidnim znanjem engleskog jezika. Za ove pozicije je potrebno odlično znanje internacionalne hrane, a za poziciju Chef de Partie i prethodno iskustvo rada na brodu. Mesečna zarada je 1839$/2400$.

Commis Cook – kuvari sa solidnim znanjem engleskog jezika i minimum 1 godinu iskustva rada kao kuvar. Na osnovu znanja možete dobiti poziciju commis 1 ili commis 2. Mesečna zarada 1170$/1650$.

Pastry (Poslastičar) – profesionalni poslastičari (muškarci i devojke) sa solidnim znanjem engleskog jezika. Postoje 4 pozicije. U zavisnosti od Vašeg iskustva možete početi karijeru na jednoj od 4 pozicije (i naravno kasnije napredovati). Mesečna zarada je od 1170$ do 2400$.

 

STOREKEEPER – Magacin hrane

 

Storekeeper Assistant – rad u magacinu hrane i piće na brodu. Muškarci sa srednjim znanjem engleskog jezika i iskustvom od 1 godine rada u magacinu ili prodavnici (Maxi, Lidl, Idea i sl…) potrebni za rad u magacinu hrane na kruzeru. Plata 1170$ mesečno.

 

HOUSEKEEPING

 

Housekeeping Attendant (ACAT) – SAMO muškarci,  iskustvo u čišćenju (hotel/hostel i sl) minimum 6 meseci, srednje znanje engleskog jezika. 820 $ mesečno.

Utility Cleaner – SAMO muškarci,  nije potrebno prethodno iskustvo, osnovno konverzacijsko znanje engleskog jezika. 610 $ mesečno.

 

PRODUCTION

Stage Crew – rad kao asistent u produkciji na brodu. Potrebno iskustvo postavljanja bine i opreme u pozorištu, na koncertima i sl. Mogu aplicirati za posao muškarci i devojke sa srednjim znanjem engleskog jezika. Plata 1600$ mesečno.

 

MEDICAL

Nurse – medicinska sestra za rad na brodu. Potrebno iskustvo od minimum 3 godine rada urgentne medicine/intezivne nege/prijemne ambulante kao i odlično znanje engleskog jezika (uključujući medicinske izraze). Mesečna plata 4000$ +

Aplicirajte ovde

Apply and send us your CV. Do not miss the opportunity for a great job !