Princess Cruises 2018

Job Openings on Princess Cruises

.

Naredni intervju za Princess Cruises je u JANUARU 2018.godine. Dobrodošli su svi kandidati iz jugoistočne Evrope koji ispunjavaju uslove i žele da rade na jednom od najprestižnijih kruzera na sveta.

 

Pozicije koje su otvorene za predstojeći intervju su:

RECEPTION

Recepcionar (JAP) – muskarci i devojke za rad na recepciji na brodu, tečno znanje engleskog jezika i iskustvo rada u hotelima 4* i 5*, plata 1400$ mesečno.

 

RETAIL SHOP

Retail Shop assistant – rad u butiku na brodu. Potrebno je tečno znanje engleskog jezika i dobro iskustvo u prodaji. Zarada 900$ + commission

Beauty Retail Shop – rad u parfimeriji i prodaji kozmetike i šminke. Potrebno je tečno znanje engleskog jezika i dobro iskustvo u prodaji. Zarada 900$ + commission.

Watch Specialist – rad u prodavnici satova na kruzeru. Potrebno je tečno znanje engleskog jezika i dobro iskustvo u prodaji i odlično poznavanje satova. Zarada 1200$ + commission.

 

IT Department

Computer System Specialist – odlicno iskustvo minimum 4 godine, solidno znanje engleskog jezika, znanje održavanja mreže računara, rad u POS sistemima, znanje widows i linux okruženja – 1400$ mesečno.

 

KUHINJA (GALLEY)

Baker (pekar) – iskustvo rada u pekari minimum 3 godine. Znanje klasicnih internacionalnih peciva.  Solidno znanje engleskog jezika. Plata : 1620$ mesečno.

Demi Cook/Chef de Partie – profesionalni kuvari (muškarci i devojke) sa solidnim znanjem engleskog jezika. Za ove pozicije je potrebno odlično znanje internacionalne hrane, a za poziciju Chef de Partie i prethodno iskustvo rada na brodu. Mesečna zarada je 1839$/2400$.

Commis Cook – kuvari sa solidnim znanjem engleskog jezika i minimum 1 godinu iskustva rada kao kuvar. Na osnovu znanja možete dobiti poziciju commis 1 ili commis 2. Mesečna zarada 1170$/1650$.

Pastry (Poslastičar) – profesionalni poslastičari (muškarci i devojke) sa solidnim znanjem engleskog jezika. Postoje 4 pozicije. U zavisnosti od Vašeg iskustva možete početi karijeru na jednoj od 4 pozicije (i naravno kasnije napredovati). Mesečna zarada je od 1170$ do 2400$,

Pantry assistant – muškarci sa solidnim znanjem engleskog jezika i minimum 1 godinu iskustva rada kao kuvar ili u fast food-u. Pantry radi u hladnoj kuhinji na brodu – seckanje voća, povrća, sireva i sl. Mesečna zarada je 1170$.

 

 

RESTORAN

Buffet Steward/ess – Srednje znanje engleskog jezika, iskustvo od minimum 6 meseci rada u kafiću, resotranu ili hotelu na poslovima konobara.

Junior Waitress – Napredno znanje engleskog jezika, iskustvo od minimum 2 godine rada u resotranu ili hotelu na poslovima konobara.

Assistant Waitress – Napredno znanje engleskog jezika, iskustvo od minimum 3 godine rada u resotranu ili hotelu sa internacionalnom hranom.

 

BAR

F&B Utility (Bar Helper) – SAMO muškarci,  iskustvo od minimum 6 meseci rada u kafiću, srednje znanje engleskog jezika.

Bar Steward – Napredno znanje engleskog jezika, iskustvo od minimum 2 godine rada na poslovima konobara u baru.

 

Aplicirajte ovde

Apply and send us your CV. Do not miss the opportunity for a great job !

majestic-princess-lg
NightSkyLoungeLARGE
09 Atrium
16 Explorers Lounge
02 Calypso
7358685
20151125150423889254
CHF_7746
caribbean princess coral dining room 1
caribbean princess inaugural festivities
caribbean princess mini golf 1
CHF_7661
File Name
ships_hdr_photography_princess_cruises_1920x1080

.


ŠKOLA NEMAČKOG JEZIKA

TRENING CENTAR

Za sve informacija o školi nemačkog jezika i ostalim kursevima koje imamo u ponudi saznajte na: treningcentar.com

PRINCESS CRUISES